Helgen!

Dåra som vart och som jag inte skrivit något om tänkte jag alltså skriva om nu!

Först och främst, kasslergratängen åt Vendela, en hel portion (halleluja moment eller vadå?!) Great great, vet att man kan laga sån mat här hemma!

I lördags var vi ute i skogen hela familjen, var det förra lördagen med ju och Vendela tycker det är så kul med allt som finns där i.. så vi var ute i lördags med och det var lika roligt! Tog en massa kort gjorde vi med.
Sen så jobbade ju Jimmy kväll så jag och barnen samt Linda och Elvis gick förbi Johanna med familj och fikade ett tag.. men William var verkligen inte på humör utan var sur och ledsen i stort sätt under hela vistelsen, men det var ändå trevligt..
Väl hemma så var det dags för kvällens rutiner med bad osv osv.. sen när lillebror hade somnat hade jag och Vendela lördags mys framför filmen "fåret shaun" men chips och dricka.. det tyckte Vendela var riktigt mysigt! Somnade som en stock efter det och jag med en kort stund senare..

Igår då! Vad hände? Jimmy var ledig så vi tog vårat pick och pack tillsammans med Cathrine med familj och Linda och Elvis och matade fåglarna! Gick förbi farmor och farfar och fikade lite efter, Johanna och lilla Troy var också där!
Hände väl inte så mycket mer igår.. vart sent, men sov ändå hyffsat bra inatt!Eller jag och jag.. barnen rättare sagt! William sov heeela natten..vaknade klockan sex, fick välling och somnade om fram till åtta.. Vendela var lite ledsen där vid tre tiden inatt, men somnade om fram till halv åtta tror jag det var??
Så, man hade fått sova lite ändå.

Idag då! Fast idag är det ju ändå inte helg utan måndag, men vad har hänt hittills? Har handlat lite.. lekt ute, städat, lekt inne och nu kollar Vendela på "fåret shaun" igen (att hon aldrig tröttnar..) Wille spelar Wii med Jimmy, eller ja, han har ena kontrollen som han leker lite smått med och jag sitter här.. har precis fixat kryddorna till köttet som vi ska äta i em till middag. Blir helsstekt fläskfile med potatis, grönsaker och sås. Gott? Ja!


Vendela traskar ute i skogen!


"Tja!"


Kollar ut mot vattnet


Wille!


Gos stund mellan syskonen!


Far och dotter


Och här har ni mig! Skygga (Ja det står SKYGGA och inte stygga..)jag som INTE tycker om att vara med på bild, men okej, den här fick väl duga..lite iallafall.

Jävla axel!

Nu lär jag framstå som världens gnälligaste, men.. JÄVLA AXEL!! skit förbannade dumma axel jävel alltså!
Jag har haft, sen år tillbaka, broskbildningar i just ena axeln, låter skit mysigt när man rör på den på speciella sätt, det knastrar och knakar på rätt fint och det var bra länge sen, jag måste säkert vara runt 18-19 år då den axeln gjorde ont sist..och vad tror ni nu händer? Den gör ont!! Lyckligtvis inte lika ont som den brukade..men ändå! Blir arg, kan inte min kropp bara få vara? Är det inte axeln, ja då är det knät, är det inte knät, ja då är det något annat.Alltid alltid något! Grr..

Har inte blivit så mycket uppdateringar nu på två dagar, vad har hänt under dom dessa? Fint väder har det vart! Och för att passa på och suga i sig dom härliga solstrålarna på den klara himmlen har jag, Linda och barnen gått runt ringvägen. Vart riktigt skönt alltså! Men man märker att det börjar bli kallt nu..men det är skönt!

Idag är det fredag(som nog alla vet vi det här laget..) Vendela är ledig från degan och vad har vi gjort? Inte mycket alls faktiskt, lekt. Städat, vart nere en sväng i tvättstugan, tagit en repa förbi affärn för att köpa ingredienser till dagens middag och tittat på film på hennes tv medan William hade sin dagliga vila. Kan ni haja, jag och Vendela delar plats i hennes 75cm breda säng som dessutom inte är fullt utdragen då hon ändå är rätt liten än..men det gick! Lite trångt, men det gick!
Jimmy jobbar fortfarande och lär vara hemma om ca 30 min kanske.. och snart ska vi äta!

På tal om det där med sängarna som jag skrev ni vet? Den natten gick verkligen skit bra! Vendela vaknade ingenting alls och var ledsen..Wille vaknade förvisso en gång, men det brukar han ju "annars" göra. Började verkligen tro att det kanske stämde det där med magnet-grejjen och om att det kunde hjälpa med att flytta sängarna, men det var ju bara ren tur för nu vaknar dom i intervaller igen om nätterna.. lovely!

Nej, dags att kolla maten.. kasslergratäng idag, får se hur det smakar! Eller rättare sagt, om Vendela (kräsmagen) kommer äta!

Hej!


RSS 2.0