Oookej..

..nu testar vi. Testar och testar, skriver ner lite skit några gånger för att sen glömma bort, låter det glida ut i sanden i några månader och sen back on track. Lär bli så nu med lär jag tro, alla som läste förut (mina släktingar framförallt, dom jag syftar på..) läser inte längre, förstår dom, när jag inte uppdaterade något på månader.
Hur som helst så lär jag kanske skriva ner lite ett tag för att sen få folk att läsa igen, så dom har något att läsa om :P

Vaaad har hänt? Massa!
Sist jag skrev jobbade jag på ett städföretag i nynäs.. blev sen erbjuden en 50% tjänst som servitris åt en resturang här i Nynäshamn som öppnade nu i Maj som jag givetvis tackade ja till!
Så i slutet av april gjorde jag mitt sista på städ , hade ca 3 veckors semester för att sen köra igång igen, fast nu i en helt annan bransh. Suveränt. Älskar jobbet. Det är Vendelas kompis på dagis (tyra) hennes föräldrars resturang som jag jobbar på. Skit kul! Lite segt nu i början, men vad förväntar man sig av ett nyöppnat ställe och framför allt Nynäshamn, men det kommer. Succesivt ökar det på. Och det är kul att se!

Så det sysslar jag med nu.
Vendela och William bara växer och växer, blir större och större. Vendela är i stortsätt blöjfri om dagarna och dessutom nappfri om dagarna, stora tjejen! William tar för sig av allt och snackar allt mer och mer. Mina älskade ungar!

Jimmy jobbar på i sin vanliga ordning :)

Så har vi skaffat en till/ny kissekatt. Star! Blandning av norsk skogskatt och bondkatt.. ett litet monster, men platsar så bra in i våran "lilla" familj!

Det är nog det som har hänt på sistonde. Ingenting annat, men de kommer. Drömmar finns och ska definitivt uppfyllas!



RSS 2.0