Ont i käken, sur Wille & magmedicin

Kväll. Skönt. Trött. Ont i käken.
Ja, det beskriver såsom läget är nu och så som jag känner just nu!
Ont i käken fortfarande..förbannat! Har ju bihåleinflammation i käkbihålerna(?) tydligen och det har då inte gett med sig!Allt annat i fejjan på mig har gott bort men inte det oändliga trycket i övre käken..och inte är det en inflammation i själva tandköttet utan bihålerna..jobbigt? Yes! Men jag härdar ut ett liiiitet tag till, sen stormar jag sjukan och går inte därifrån fören dom antingen ; 1. opererat bort käken på mig, eller det mest realtisiska 2.ger mig något mot inflammationen i bihålerna.
Så är det ju örat också som inte blir bättre heller! Lock lock och åter lock. Vad ska man göra? Uuh..pest att ha det såhär!
Jaja, ska inte klaga nu, fast man ibland faktiskt får, men fasen, det finns nog värre saker man kan klaga över!

Så är det ju kväller också, barnen sover. William var riktigt arg nu på kvällen, skrek och grät och var sur som bara den. Ingenting var roligt och runt hans ögon var han helt röd. Så jag testade med att ge han en ipren och sen masserade jag magen, han blev lugnare och nu sover han. Och Vendela med förstås =)

Var till affärn idag också och köpte Majsvälling som jag ska börja ge han när han är 6 månader, hoppas han gillar den! Inte för att han äter så mycket flaska, bortsett från natten och någon/några gånger på dagen, men välling är ju lite mer mättande också. Så vi får se!

Jag har ju fått mag-medicin till Vendela av barnläkarn för hennes mage och förstoppning, är en liten påse som man blandar ut i vällingen varje kväll. Så nu behöver vi inte köra med laktolosen längre, skönt det.
Och den medicinen hjälper, nästan lite för bra för hon går runt och bajsar nästan hela tiden. Riktigt kladdigt är det!! Och det står i bruksanvisningen att börjar barnet bajsa bättre har medicinen gett effekt( logiskt?) och får dom mer som diarre (hon har ju inte direkt diarre, men det är ju inte heller fast..)hållet ska man försöka minska medicinen, så vi ska testa nu att istället för att ge varje dag så ska vi ge varannan dag, för att se om det kanske stabiliseras lite. Ursäkta min nogranna detaljering, men hon och hennes mage har ändå vart ett viktigt samtalsämne för mig här i bloggen.

Nej, nu slutar jag skriva. Ska gå in och hämta Vendelas välling flaska som hon somnat ifrån!
Godnatt på dig!

Födelsedag!

Ajsing då.. har totalt glömt bort att ta fram kameran och fota idag så bilder blev det dessvärre inte =/ men dagen har vart jätte bra iallafall!

Vaknade vid 7 tiden av att William var vaken och låg och jollrade i sin säng, så en stund senare vaknade även Vendela! Jimmy gick upp och hämtade presenten han hade köpt till mig som var ett present kort på Lindex för 600:-! Tack älskling!!
Gick upp och gav barnen mat, vi åt frukost, sen duschade jag av båda barnen, städade iordning, gjorde iordning tårtorna och förberedde allt och så duschade jag av mig själv!

Sen vid 1-tiden kom alla gäster! Vi fick en jätte fin ljus lykta (en rätt stor också!)  av Bosse och Annika och varsin trisslott! Så fick vi blommor av Johanna och Peter och varsin marabou choklad! och av Lina och Magnus blommor där med och 4 trisslotter! Jag vann förstås inte(min vanliga tur hehe) men Jimmy vann 50 kr! Så det blir nog 2 nya lotter skulle jag tippa på..hoppas på högre vinst! Typ 100,000 skulle inte vara fel? Men okej, lite mer trovärdigt kanske en 100ing? Vi får se.

Så fick jag även ett presentkort till på Lindex utav mina underbara päron på 500 :- så nu är jag 1100 kr rikare i presentkortsväg! Det är kul faktiskt och jag är jätte nöjd!

Gästerna förutom mamma och Tea gick vid tre tiden kanske den var.. så vid fyra började jag med maten, blev lasange och det var verkligen jätte gott! Vendela åt det också, så där var det också godkänt!:)

Pappa kom ner vid 19.00, vi hade lagt undan lite lasange så fikade vi med den överblivna tårtan och sen så åkte dom hem och tog även Tobias med sig, så nu sitter jag här helt själv, men jag överlever!

Så det har vart min dag det. Är super nöjd och dagen har vart jätte bra!


Grattis

Grattis på födelsedagen mamma!!!!

Nu så

Nu så! Nu ska jag skriva några rader här hade jag tänkt!
En del har väl hänt sen sista bloggen, fortfarande lite ångest för att jag tog bort den, men gjort är gjort och jag hoppas mina gamla läsare och släktingar hittar hit och fortsätter läsa! För det är för er skull.

Hela februari har vart ett mindre helvete här hemma, hujedamej säger jag bara! Det började ju med att William blev sjuk (som jag skrev i förra bloggen) med tre dagars feber som sen gav vika men dom kom den fruktansvärda förkyldningen som gjorde det jätte jobbigt för honom att äta.. Men sen blev han bättre!
Ja minsann, då var det Jimmys tur så han var hemma från jobbet 1 vecka och hostade som en galning och snorade..
Sen när han började bli på bättringsvägen, ca andra veckan i februari, ja då blev vendela sjuk. Hostade och snorade och tog sig för örat. Hade feber toppar hela förra veckan så jag beslutade mig för att ta henne till akuten som då förra fredagen då och där konstaterades att hon hade halsfluss. Mammas stumpa, det var ju därför hon tog sig för örat och hade dessa feber toppar. Så utskrivet pencilin i 10 dagar som var en riktig pers att ge henne dom första dagarna då hon streta emot och var som galning (men inte nu, nu sitter hon jätte duktigt i mitt knä och tar dessa 5 ml pencilin från doseringssprutan och sväljer, lite motvilligt ibland men det funkar) men hon vart så mycket bättre redan på lördagen och redan på Måndagen var hon sig själv igen. Skönt!
Men så var det min tur. Bihåleinflammation som spridit sig till överkäken så det känns som ett oerhört tryck för käken, hostade, snorade och lock för örat.
Hostandet kommer då och då..snorandet är relativt bra men inte bihålerna eller örat. Aj aj.. men bättringsvägen är jag ju på.

Men förstår ni vilken jävla månad det har vart!? Usch och fy..

Lite roligare nyheter eller positivare kan man väl säga är att jag fyller år imorgon! 23 år ung blir jag så kalas blir det här hemma med hela släkten, så ska mina föräldrar äta middag med oss på kvällen. Mys!  Så ska Tobias hem med dom sen på lördags kvälln för han fyller själv år på måndagen så dom ska fira honom..så två dagar kommer han inte vara här och det kommer kännas väldigt väldigt tomt! Men men, jag reder mig ;)

Ja, det är det som hänt nu faktiskt.. tar och uppdaterar imorgon kväll med lite bilder från dagen!
Nu ska jag fixa massa grönsaker för vi ska titta på film och ha lite fredags mys!

Ha det bra!

Bilder!

Bilder Jessica ska använda för att fixa en ny header till mig, för den som undrar varför jag lägger upp en massa kort..








Rätt

Det är den här bloggen jag ska ha! Förra http://theresemelinsliv.blogg.se vart fel, upptäckte att jag kunde skapa en ny blogg via mitt gamla konto här på blogg.se så det gjorde jag istället för det andra kontot jag skapade med en annan mail adress.


RSS 2.0