Ja!

Ska fixa till min design här på bloggen, vill inte att den ser så amatörmässig ut som den gör nu. Det är därför jag tappat stinget för ett tag med skrivandet! Men sen är jag back on track! Promise

Freeeedag!

Äntligen fredag!Imorgon helg! Weii!
Så super skönt med fredag nu och så helgen framöver.. ska jag,barnen och Jimmy leka och busa och ha det bra (ja, bortset från när Jimmy jobbar imorgon kväll) Ska bli super mysigt att ha Vendela hemma också så vi kan leka!
Hon var så gosig imorse, vaknade redan vid 06.00 imorse och kom in till mig (Jimmy hade börjat jobba då..) så vi låg under Jimmys täcke hon och jag och höll om varandra och gosade och små slumrade lite.
Sen vid kvart i sju gick vi upp! Gjorde iordning oss, gav katterna mat osv osv, ja alla morgon bestyr!

Gick till degan vid halv nio, Linda, Luke och Elvis följde med, sen hem igen. Dammsög här hemma och har torkat golv. Busat med William på golvet och så har han fått ny blöja och välling. Nu ligger han i soffan bredvid mig och leker med fjärkontrollen och jag skriver lite granna!
Han började igår med att ta sig bakåt på golvet, han drar sig bakåt med händerna! Haha, ser rätt kul ut, tycker han nog med skulle jag tro! Är väl en tidsfråga innan han börjar ta sig fram??

Och så har jag gått och blivit tokförkyld, nyser, hostar och allt vad det innebär. Usch! William är också snorig, men dom andra har klarat sig (peppar peppar!)

Nej, nu ska jag sluta skriva och göra lite nytta!
Hejdå!

7 April

Oj, nu var det ett tag sen jag skrev!

Påsken har kommit och gått!
Var till Lina och Magnus på lördagen där det serverades god mat. Trevligt sällskap!
På söndagen åkte vi hem till väsby där min gammelmoster var, min farfar och min mormor och morfar..och micke förstås!(kusinen)
Det var jätte trevligt och mysigt, var länge sen man var hemma! Barnen trivdes också så det var skönt det.

Ja, så har det väl inte hänt så mycket mer?

Vendela hade en förskräcklig mardröm inatt och tillråga på allt hade hennes nattlampa gått sönder mitt i natten. Hon gallskrek och var helt panik slagen så jag fick tränga ihop mig med henne i hennes säng så hon fick lugna ner sig och somna.. men det resulterade till att hon inte ville sova nu ikväll, även om hon inte hade sovit speciellt mycket natten innan och ingen vila under dagen och var hur trött som helst, men var jätte ledsen och ville inte heller ha välling..lilla gumman då=( Hoppas det släpper snart!

Nej, nu ska jag sluta skriva och uppdatera oftare. hej!


RSS 2.0