Gårddagens bilder, ny vagn & lite till

Ja, vi börjar med gårddagen;

Det vanliga traditionella morgon bestyret, påklädning, frukost, dusch, fixning och så iväg till dagis!
Puss, vink, hejdå Vendela, så gick vi mot Cathrine för vi skulle ta en promenad med henne och hennes son och prata om allt mellan himmel och jord.
Sagt och gjort, kom dit, dom hade precis blivit klara och så begav vi oss ut.. gick ner mot hamnen där vi åt varsin skagenmacka och något att dricka. Pille fick smaka bröd av mig och det gillade han!

Sen gick vi hemåt igen, träffade Linda och Elvis här på baksidan, var ute en stund innan det var dags för Ossian(Cathrines son) att äta lunch, så vi gick inåt och matade barn och lekte och pratade allesammans.
'
Efter att vi hade hämtat Vendela på dagis åkte vi och köpte vagnen (som jag skrivit om ni vet??) Vendela blev helt frälst och är det även idag. Ska gå omkring med den i lägenheten och är vi ute är det minsann hon som ska köra, skruttan. Inte riktigt fattat att det faktiskt är lillebrorsans vagn, hehe.

Skagenmackan, gott gott..

Cattis tyckte också det var gott!

William i vagnen

Nya vagnen! Och Vendela som höll på att köra den såklart..


Idag på morgonen var det dagis i sin vanliga ordning, Linda och Elvis följde också med. Vi tog premiärturen med den nya vagnen så Vendela fick vara stor tjej och gå ändå upp! Det gick kanske sådär.. fick sitta på fotstödet lite då och då..

Efter att vi kommit hem igen och var hemma ett tag kom Lina och Ida hit! Så alla små kusinerna var samlade här idag!

Kusinerna Ida, Elvis och William

Ida

Elvis och William

Elvis

William


Köpte även en ståbräda till nya vagnen idag som Vendela då skulle kunna få stå på om man skulle ta vagnen fler gånger till dagis, men självklart var inte den rätt..morr..

Vart och badat nu efter maten, eller badat och badat..jag och barnen var uppe på land. Men Vendela börjar då tuffa till sig må jag säga!Gick i vattnet ända upp till knäna och blötte både blöja och kjol..hihi, när jag kände på vattnet kunde jag verkligen inte förstå hur hon kunde gå så långt ut..iskallt ju!

Ja, sen har det faktiskt inte hänt så mycket mer idag..

Hej!

Kommentarer
Postat av: Lina

Haha..första kortet såg alla rätt lost ut..haha..kortet på Ida va såå fint ju..; )

2010-06-17 @ 10:55:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0