Måååndag.

Vart ingen uppdatering igår kväll, somnade! Var helt slut efter en heldag ute i solen, men va skönt det var!
Gick ner på stranden vid tio tiden kanske den var och gick hemåt vid halv två typ, både Vendela och William trivdes. Vendela hade sin jätte söta (lite för stora) bikini på sig med sin HelloKitty keps och William satt under parasollet och lekte under tiden.
Jag och Jimmy hann få lite färg på oss, eller mest Jimmy, jag hade (självklart) smörjt mig medan Jimmy blev lite sisodär gris rosa om axlar, nacke och bröst.
Men kort och gott så var det en härlig dag på stranden!

Senare på kvällen blev det ungsstekt fläskkarre med pressad kokt potatis, kantarellsås och en god sallad till..fy sjutton va gott det var!

Idag var det ju egentligen planerat att vi skulle ner på stranden igen, Johanna hade båda hört och läst att det skulle fint idag, men så var inte fallet..alltså regnade gjorde det ju inte, men det var ingen sol framme och blåste det =( Så vi tog turen förbi affärn, handlade lite mjölk och sådana nödvändigheter och sen förbi Lina för en fika!
Drog sedan hemåt, Jimmy tvättade ur bilen lite hemma hos farmor och så hem..
Sen har det faktiskt inte hänt så mycket idag.

Vendela hostade som bara sjutton inatt, fy farao! Lilla gumman.. så vi har fortsatt med Molipecten samt höjt upp hennes säng nu till inatt och nu har hon inte hostat någonting *peppar peppar* är ju snorig och nyser lite då och då, men inte påverkad..men snacka om att förkyldningen löste av magsjukan typ..

Ja men just det! Har vart och tittat på en Emmaljunga scooter idag, en 08a (svart) som vi ska få hem nu i veckan! Super fin och snygg, perfekt när jag ska själv någonstans med William när Vendela är på dagis. Så nu har dom varsina vagnar samt tvillingvagnen.. men vagnen vi får hem nu var absolut inte dyr, -riktigt kap!

Nu ska jag äta lite Ben&Jerry glass och kolla på family guy som dessvärre slutar snart =( Men ialf! Sen blir det sängen, jajamensan!

hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0