Lite av varje

Halsen gör fortfarande ont, men inget mer än det, konstigt ändå för det brukar alltid bli mer och brukar alltid just börja med halsont, men inte nu. Rätt skönt, men jobbigt med en hals som gör ont..
Willepille däremot är dundersnorig..hostar och nyser, stackarn..inge feber eller påverkad som så, men jobbigt för han.. Vaknade upp igår kväll och var super ledsen, snoret rann och han ville inte alls vara med i leken. Drog ut själva täcket ur lakanet (han kändes lite varm) så han bara fick sova i lakanet, lite välling och en ipren supp, sen sov han fram tills 06,45 imorse. Men fortfarande snorig..
De ända som klarat sig är just Vendela och Jimmy. Eller okej, Vendela är lite snorig, märk väl lite! Hoppas det fortsätter..

Hur som!
skulle ju ha tvättis idag! Tror ni jag tog tiden och tvättade? Nej.. Vi åkte på stan med Linda, Elvis, Lina, Ida, Johanna,Peter och lilla Troy istället. Köpte in flytande alvedon till barnen, tycker det är så perfekt för det är ju bara att blanda ner i vällingen och vips får dom i sig det, än att behöva krångla med suppar..speciellt på kvällen/natten när dom ligger i sängen och är ledsna liksom. Så det fick det bli!
Sen hittade jag en ny dockstol till Vendela då hennes gamla hade gått sönder, gjort ett försök till att laga den men det blev verkligen bara fel, så det blev en ny. En som man sätter fast i hennes bord. Great!
Wille fick ett par vinterdojjor och en filt.. så nu vinter; here we come! Laddade och redo med allt.
Så fick ju Jimmy sina älskade strumpor , vet inte riktigt vad det är med hans fötter för strumporna hans har en tendens att bli hål i..hmm..

Nu ligger iallafall William och sover, har gjort det sen 11 ungefär.. var en riktig tröttmössa! Får sova tills han vaknar, sen se till att han får något i magen..
Vad gör vi under tiden? Bloggar nu ju, ska stoppa i mig något att äta, mår så illa så det inte är sant (?) så ska de om det blir bättre av lite mat.

Vid tre ska ju Vendela hämtas, hem oc laga mat, äta mat, sen ska vi två bege oss till Johanna där kusinen Ellen fyller 9 år! (Vill inte ta med mig William som är snorig för Troys skull så han inte blir smittad) Och jag kan nog ana att Vendela har saknat Liam en hel del, så hon ser fram emot det =)

Uppdaterar mer ikväll då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0